Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Keskustelua vuoden 2016 kiertueesta
Avatar
JaSu
Drive All Night
Viestit: 1599
Liittynyt: 19.03.2013 11:29
Paikkakunta: Lieto

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja JaSu »

Aika hankalalta tuntuu, että Suomi ja Hartwall olisi mukana rundilla, jos se ei muutenkaan ole kovin mittava. Aina saa kuitenkin toivoa.
I was Bruced and battered, I couldn´t tell what I felt. I was unrecognizable to myself on the seats of HK-Areena 8.5.2013
Avatar
Liisa S
Daydream Believer
Viestit: 4206
Liittynyt: 09.01.2013 16:57
Paikkakunta: Espoo

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Liisa S »

Blogitallnight parhaillaan huhuilee, että eurokiertue starttaisi heti jenkkikiertueen perään huhtikuussa, mutta siihen en kyllä usko. Lipunmyyntiä ei ole Euroopassa tapana hoitaa näin lyhyellä varoitusajalla, ja kyllä jotain hallivarausjuttuja olisi päässyt jo karkuun koska hallithan olisi pitänyt varata reilusti viime vuoden puolella, ei niistä nyt enää löytyisi tilaa. Se loppukesä tuntuisi paljon todennäköisemmältä, mutta seurataan silti varmuuden vuoksi tuotakin blogia.

http://www.blogitallnight.com/rumors/br ... thisspring
Passaic
Factory
Viestit: 543
Liittynyt: 11.01.2013 11:38
Paikkakunta: Tukholma

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Passaic »

rosie_77 kirjoitti:Jos joka keikalla tulee sama levy, riittää mulle kyllä yksi keikka, en vain jaksa montaa keikkaa sitä, että tietää koko ajan mitä seuraavaksi luvassa. Muistuttakaa vanhaa että sanoin näin jos/kun keikkoja tännepäin tulee myyntiin.
Samaa mieltä. Ei muuta ku ruotsin, suomen ja sit jotain uusia maita.
Miika_
Jack Of All Trades
Viestit: 184
Liittynyt: 11.01.2013 12:44
Paikkakunta: Kotka

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Miika_ »

Kivoja huhuja Eurolegistä, jos kevään keikat ovat totta, niinihan lähioaikoina pitäisi kyllä tulla jo virallista infoa. Turun keikat vissiin julkistettiin 21.1 ja liput myyntiin siitä viikon päästä, eli ei tietysti mahdotonta. Yllättävän vähän kuitenkin tietoja tullut esim. varatuista halleista ym. Joten sikäli vielä vähän jännittää, että oliko vaan pelkkiä huhuja ilman todellisuuspohjaa. Hartwall-areena olisi kyllä huippupaikka X2 keikalle...
kekko
Mr. Podcast
Viestit: 2082
Liittynyt: 11.01.2013 12:14
Paikkakunta: Turku

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja kekko »

2009 Eurokiertue julkaistiin tammikuun lopulla. En silti usko tähän huhuun.
It ain't no sin to be glad you're alive
Avatar
Liisa S
Daydream Believer
Viestit: 4206
Liittynyt: 09.01.2013 16:57
Paikkakunta: Espoo

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Liisa S »

No nyt on kovempaa kamaa kuin Blogitallnight, nyt nimittäin samansuuntaista huhuilevat jo sikäläiset Isot Pojat. Huhu on nyt muodossa että tämä julkistettu kiertue ei ole se kaikki, vaan kiertue jatkuu saman tien nyt tiedossa olevan perään, keikkoja luultavasti sekä Jenkeissä että Euroopassa. Stay tuned.
Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2364
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Ile »

Oma veikkaukseni ilman minkäänlaista totuuspohjaa on, että jos keväällä tulee Eurolegi, kyseessä on lyhyt rundi 10-15 keikkaa ympäri Eurooppaa, 1 keikka per halli ja maa.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us
Avatar
Thunder75
Gypsy Biker
Viestit: 789
Liittynyt: 11.01.2013 11:47

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Thunder75 »

17.3 taitaa olla jenkkilegin viimeinen keikka Losissa. Voisi kuvitella että siitä parin viikon tauon jälkeen huhtikuun alussa Eurooppaan, jossa soitettaisiin se n. 2 kk. Euroopan aloituskeikka aprillipäivänä Hartwallilla? :)
Fani Nilsille Kämpin edustalla 15.6.2003: -Hey, do you know when Bruce is coming out?
Nils: No idea, I'm his guitar player, not his dad.
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Todetaanpa tämä englanninkielisillä foorumeillakin jo edestakaisin pyöritelty spekulointipohja täälläkin: Nils Lofgrenin soolokiertueestahan jo suuri osa peruuntui joulukuussa julkistetun ESB-kiertueen tieltä, ja noista keikoista vielä useimmat ovat ilman uutta päivää. Muutamia uusia keikkoja on kuitenkin Nilsin soolo-ohjelmaan ilmestynyt aika hiljattainkin, ja kun katsotaan sitä kalenteria juuri nyt maaliskuun puolivälistä eteenpäin, siellä on isompia aukkoja peräti 3 viikkoa huhtikuun alussa ja noin 2 viikkoa toukokuun alkupuolella, eikä ylipäänsä keikkoja toukokuun viimeisellä viikolla tai myöhemmin.

Tietenkin on niin, että jos Bruce ja JLM päättävät eurokiertueesta, siinä eivät Nilsin soolokiertueet paljoa paina, vaan peruutuksia tulee lisää, mutta toisaalta voisi spekuloida niinkin, että kai ne jopa JLM:ssäkin nyt sentään tässä vaiheessa, kun Pohjois-Amerikan ESB-kiertue on jo tiedossa, varoittaisivat edes vähän Nilsiäkin, mitä kuukausia ja viikkoja mahdollinen Brucen kiertueen jatko toteutuessaan koskisi.

Näin ESB-eurokiertue voisi olla mallia sisähallit ja osua huhtikuulle, alku pari viikkoa LA:n keikkojen jälkeen, olla ennen vappua tauolla viikon-pari ja jatkua sen jälkeen vielä pari viikkoa. Tai sitten koko juttu alkaisikin vasta vähän myöhemmin ja sisältäisi sekä halleja keväällä että stadioneita kesäkuussa. Tai näin ainakin minä toiveajattelen, sillä aion käydä vappua ennen muissa asioissa USA:ssa, enkä olisi iloinen, jos Brucen mahdollinen Suomen keikka olisikin juuri silloin. ;)
Youngstown
Downbound Train
Viestit: 1090
Liittynyt: 11.01.2013 11:44

Re: Huhut ja spekuloinnit 2016 ja siitä eteenpäin

Viesti Kirjoittaja Youngstown »

Suomen keikka nyt tietysti, mutta jos ja kun rundi on pääosin sitä The Riveriä niin itselleni melkein nuo Newark, Toronto + mahd Suomi(Helsinki?) sit riittääkin. Jo vuonna 2013 alkoi tuntua että albumikeikat oli vähän "nähty". Riippuu vähän siitäkin, mille viikonpäivillekin keikka osuisi. Lomapäiviä viime vuodelta taitaa olla vain neljä jäljellä enkä halua uusia lomia vielä ennen kesää poltella.

Jos Suomi jää väliin, mikä lyhyellä rundilla tietysti valitettavasti on mahdollista, niin pitää sitten harkita olisiko muissa Pohjoismaissa tai vaikkapa Saksassa saumaa pistäytyä.
Vastaa Viestiin