Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Springsteen on Broadway -keskustelut
Avatar
JKolari
Growin' Up
Viestit: 85
Liittynyt: 11.01.2013 12:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Viesti Kirjoittaja JKolari »

Teemu kirjoitti: 09.01.2019 7:49
JKolari kirjoitti: 21.12.2018 12:29 Saanko siis esitellä: Brucen kotitalon edessä kasvanyt punapyökki Randolph Streetillä.
Showta kuunnellessa mietitytti, että kuinka pitkä aika Brucella oli ollut edellisestä käynnistä, koska se puu oli jo kaadettu vuonna 2009, kun itse siellä kävin... Taisi vain ottaa vähän taiteellisia vapauksia siinä kohtaa. ;)
Juu, hassusti tulee vaikutelma että olisi kaadettu hiljattain vaikka sanookin että se tapahtui kirjan kirjoittamisen aikoihin.

En nyt muista mistä luin, mutta joku lähitalon asukkaista vaihtoi paikan päällä Brucen kanssa muutaman sanan jo suunnitelmista kaataa puu. Jos pitää paikkansa, niin ei se kaataminenkaan ihan yllätyksenä tullut. Toisaalla tosin sanotaan, että se kaadettiin pian jonkin salamaniskun jälkeen.

Toivottavasti Bruce hoksasi pyytää puusta palan, siitähän olisi saanut teetettyä vaikka mitä (kitaran?). Tai jos joku muu otti puuta talteen niin aika käyvällä hinnalla lähtisi lastut maailmalle näin Broadwayn jälkeen.
Avatar
Kartsa
Street Poet
Viestit: 1074
Liittynyt: 10.01.2013 17:12

Re: Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Viesti Kirjoittaja Kartsa »

Jos kirjan kirjoittaminen alkoi 2009 Super Bowlin jälkeen, kirjassa mainittu ”eräs marraskuun ilta” voisi sijoittua samaan vuoteen. Oiva tarina joka tapauksessa ja sopii komeasti niin kirjan kuin teatteriesityksenkin loppuun. Kiitokset puun valokuvasta J:lle.
And I swear I found the key to the universe in the engine of an old parked car
Vastaa Viestiin