Millainen Brucen kuuntelija olet?

Vapaata keskustelua Brucea, hänen musiikkiaan tai muita bändiläisiä sivuten
Jarspa
Born To Run
Viestit: 2
Liittynyt: 23.09.2016 20:22
Paikkakunta: Tampere

Millainen Brucen kuuntelija olet?

Viesti Kirjoittaja Jarspa » 23.08.2018 15:54

Heitetääs ajan kuluksi tänne tällainen kysymys :D Olisi mukava kuulla, miten muilla homma menee..
Eli siis, soiko herran musiikki päivittäin ja jokaisesta mahdollisesta ämyristä, vai tuleeko pidettyä pitkiäkin taukoja?
Kuunteletko mieluummin albumi kokonaisuuksia, vai esim. itsetehtyä soittolistaan vaikkapa spotifyssä?
Kuinka paljon tulee kuunneltua ylipäänsä Brucea juuri esim. sieltä spotifystä, vai kaivatko mieluummin levyhyllystä cd:n tai älppärin ja lyöt soittimeen soimaan?

Itselläni Springsteenin kuuntelu on välillä hyvinkin kausiluonteista. Saattaa mennä kuukausi, ettei tule kuunneltua Pomoa juuri ollenkaan.. Ehkä muutama biisi sieltä täältä ja that's it.. Sinä aikana tulee sitten kyllä kuunneltua paljon kaikkea ihan muuta.
Mutta sitten esim. jostain tilanteesta tai lauseesta, tulee joku kappale mieleen ja kun sen kuuntelee siirtyy seuraavaan ja taas seuraavaan... Ja sitten jossain vaiheessa havahtuu ( tai huomaa kotona mamman ilmeestä), että pariin viikkoon ei ole taas muuta kuunnellutkaan kuin Springsteeniä :) Melkeinpä jopa ähkyyn asti, jos niin uskaltaa sanoa..

Eli läheskään joka päivä ei Bruce soi täällä, mutta välillä sitten sitäkin enemmän.
Liian harvoin kyllä tulee tällä hetkellä Brucen tai muidenkaan artistien albumeita kuunneltua ns.fyysisessä muodossa, vaikkapa cd:ltä :?
We learn more from a three-minute record, than we ever learned in school..

Avatar
Janey
Downbound Train
Viestit: 1046
Liittynyt: 11.01.2013 11:27

Re: Millainen Brucen kuuntelija olet?

Viesti Kirjoittaja Janey » 25.08.2018 21:47

Täälläkin suunnalla Bruce soi ainakin suurempina annoksina yleensä melko harvakseltaan: usein saattaa mennä monta viikkoa niin, että tulee kuunneltua korkeintaan joitain yksittäisiä biisejä. Välillä tällainen jakso päättyy siihen, että yhtäkkiä iskee hirveät vieroitusoireet ja perustavanlaatuinen tarve kuunnella välittömästi suunnilleen koko tuotanto läpi. Lääkitsen tätä tilaa yleensä kuuntelemalla useita levyjä muutaman päivän sisällä, toisinaan riittää vähempikin. Yleensä kuuntelen juuri levykokonaisuuksia CD-formaatissa silloin, kun kuuntelen Brucea ns. ajan kanssa keskittyen vain ja ainoastaan kuuntelemiseen. Yksittäisiä sekalaisia biisejä kuuntelen välillä Tuubista. Mielenterveydelle tekisi hyvää kuunnella useammin, mutta liian usein se jotenkin vaan jää...
Vasta vaikeudet voitettuamme ymmärrämme, miksi jouduimme kokemaan ne
-Paulo Coelho: Viides vuori

Vastaa Viestiin