23.07.2013 Millennium Stadium, Cardiff, Wales

Tänne kaikki keskustelu vuoden 2013 kiertuesta
Jomppe74
Jack Of All Trades
Viestit: 206
Liittynyt: 24.04.2013 11:28

Re: 23.07.2013 Millennium Stadium, Cardiff, Wales

Viesti Kirjoittaja Jomppe74 » 24.07.2013 13:40

Dune kirjoitti:
Thunder75 kirjoitti:
mrk kirjoitti:Turun keikoista en keksi erityisemmin valitettavaa vieläkään. Oli ne sen verran kovia. Pari-kolme biisiä enemmän olisi ollut kiva, mutta niillä mentiin.
My feelings exactly. Turut oli kovia mutta muutama lisäbiisi olis kelvannut.
Vaikea keksiä miten Kilkennyssä vielä parannetaan... Tracksia ehkä enemmän.
Turun keikkoja väheksymättä, olivat ainutlaatuisia ja lämmin henkisiä iltoja..
Kyllä mun tämän vuoden rundista ( Turku 1 & 2, Munchen, Pariisi ja Geneve) Turku 1 vie voiton by far! Ja sitä ei tosiaan kukaan ota pois!;) Eikä Helsinkiä... :D

Mahtavia keikkoja vaan kaikille loppurundin onnellisille!!

Avatar
jersey_girl
Factory
Viestit: 715
Liittynyt: 10.01.2013 8:24

Re: 23.07.2013 Millennium Stadium, Cardiff, Wales

Viesti Kirjoittaja jersey_girl » 24.07.2013 15:38

huh mikä keikka! onneksi menin nukkumaan ennen tota Janeyta.... Ai tästä vielä paremmaksi? No siinä tapauksessa että Kilkennyssä soitetaan samalla keikalla Pretty Flamingo, Jole Blon ja Jersey Girl niin se on mahdollista!
I got a song to sing, keep me out of the cold

Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2170
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: 23.07.2013 Millennium Stadium, Cardiff, Wales

Viesti Kirjoittaja Ile » 31.07.2013 18:39

Yhdeksän päivää euforiaa eli ensimmäinen kesäloma viiteen vuoteen (osa 1/3), muut osat Leeds- ja Kilkenny-ketjuissa.

Sanoivat keväällä, että yrittäjän pitää tehdä itse itselleen kesälomat. Minähän tein. Itse asiassa kaksi kertaa tänä kesänä, mutta käsitellään nyt tässä vain se jälkimmäinen pätkä. 20. heinäkuuta edessä oli yhdeksän päivää vapautta, kuusi kaupunkia, neljä Bruce-keikkaa ja yllättävän monta unohtumatonta elämystä.
Kuten Kilkennyn jälkihöyryissä lentokentällä puhuttiin, ainoa oikea järjestys Bruce-reissuihin on sijoittaa turisteilut yms. keikkoja edeltäville päiville. Olimme sopineet vaimon kanssa tapaavamme Lontoossa ja viettävämme siellä aikaa. Kesäkuisen reissun tapaan hotelli oli varattu Islingtonista Queens hotellista läheltä Tufnell Parkin metroasemaa. Ok-hintainen hotelli helppojen yhteyksien päässä. Suosittelen Lontooseen reissaaville, jotka kaipaavat majapaikalta peruspalveluita ilman luksusta. Saman tasoinen paikka kuin Clonmelin hotelli, mutta ilman helvetin esikartanoa muistuttavaa yökerhoa.
Heiluimme siis pari päivää Lontoossa. Kävimme Camdenissa, jonka kujilta löytyi kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Suosittelen käymään. Viimeksi kävin illalla ja pidin paikasta. Nyt kävin päivällä ja pidin edelleen paikasta. Lontoon eläintarha oli myös ihan kiva paikka, joskin sikakallis. Mutta kun halusimme nähdä isoja kissoja, niin mikä ettei.

Cardiff:

Tiistaina junailin itseni Cardiffiin. Sänky oli varattu läheltä rautatieasemaa kävelykadun varrelta ja Millenium-stadionkin oli sananmukaisesti kulman takana. Välimatkoiltaan siis nappivalinta, mutta muutoin huomasin, etten ole enää ihan nuori poika. Yöllä väkeä tuli ja meni yhteishuoneessa ja unet jäivät vähiin.
Muutoin Cardiff oli varsin mukavan oloinen. Olen ennenkin tykännyt keikoista pienissä kaupungeissa, koska niissä kaupunki kollektiivisesti elää keikkaa. Todella isoissa kaupungeissa keikka "hukkuu" normaaliin elämään. Pienemmissä kaupungeissa tulee helpommin hyvä keikkafiilis, kun se on paljon enemmän esillä.
Minulla oli istumapaikka, mutta notkuin silti stadionille porttien auetessa. Takaraivossa oli se, että kolmella edellisellä keikalla oli ollut pre-show. No nyt ei ollut, mutta ei se jäänyt harmittamaan. Lava oli puolessa välissä kenttää, mikä takasi sen, että katsomostakin näki varsin hyvin. Paikassa oli myös intiimiyden tuntua, vaikka noin 30 000 siellä kai olikin.
Keikka oli alusta asti rockin juhlaa. Kuten aiemmin kirjoitinkin Bruce oli sekä rento että varsin keskittynyt. Biisien välissä naureskeltiin kyllä, mutta Cardiffissa mies tuntui pitävän normaalia enemmän huolta siitä, että kaikki menee niin kuin on suunniteltu. Suunniteltua settilistaa en ole nähnyt, mutta sellainen fiilis jäi, että vaikka toivekylttejä poimittiin, bändille ei juuri aitoja yllätyksiä tullut.
Keikka oli juuri niin hyvä kuin settilistan perusteella voi ajatellakin. Settilistana ehdottomasti tämän kesän paras keikkani. Parin päivän huili teki tälläkin kertaa Brucelle hyvää.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us

Riikka
Born To Run
Viestit: 29
Liittynyt: 11.01.2013 21:11

Re: 23.07.2013 Millennium Stadium, Cardiff, Wales

Viesti Kirjoittaja Riikka » 21.06.2016 1:44

sannaspringsteen kirjoitti:pitikö niiden saada Shout:kin!!! :twisted:
Nyt kun keikasta alkaa olla kaksi kuukautta aikaa (Oho, siis lähes kolme vuotta, kirjoitin tämän 22.9.2013, mutta jäi julkaisematta)... joo, me saatiin Shout. Bruce ryömi Shoutin aikana lavalta raput alas keskimmäiselle ulokkeelle ja teki kaikki mahdolliset muut temput mitä keksi, että sai porukat ihan hervottomiksi. Brucen heittäytyminen ja hölmöily on niin vilpitöntä, että ei voi kun nauraa ääneen. Se tekee palveluksia meille asettamalla itsensä hölmöihin tilanteisiin ja me saadaan yllättyä, nauraa ja elää hetkessä. Se on puhdasta iloa. Okei, kai se suurimman osan noista tempauksistaan on suunitellut ja kokeillut toimiiko ne, mutta lopputulos on sama.

On tosi vaikea sanoa mikä oli paras keikkani: Solna 1 vai 2, Turut, Limerick, Cork, Belfast, Cardiff, vai Kilkennyt. Mutta on tosi helppo sanoa mikä oli tähänastisen Bruce-elämäni vaikuttavin kokemus. Se on Cardiffin Janey.

Shoutin jälkeen kiiteltiin ja hyvästeltiin bändi ja Bruce tuli takaisin kitaran kanssa. Shout oli siis tosi hauska ja koko puolikas halli eli vielä siinä jälkimainingissa. Bruce veti yhden soinnun ja koko halli hiljeni. Siis eihän koko halli hiljentynyt, eikä koko halli rakasta Brucea niinkuin me, mutta minusta tuntui siltä että koko halli hiljeni, koska tunnelma lavalla muuttui aivan toiseksi. Odotin että tulee TR, en tiedä mistä Bruce keksi Janeyn, oliko mahdollisesti jossain kyltissä. Aika pysähtyi. En vieläkään ymmärrä mitä siinä tapahtui. Bruce pystyy käsittelemään energioita, joita tavallinen ihminen ei osaa käsitellä. Se hetki minkä Janey kesti oli jostain toisesta maailmasta.

Vastaa Viestiin