Re: Lippuhankintakeskustelu, Oslo, Ullevaal, 29.6.

Keskustelua vuoden 2016 kiertueesta
Avatar
teromk
Travelin' Man
Viestit: 2703
Liittynyt: 10.01.2013 8:17
Paikkakunta: Tampere Rock City

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja teromk »

Vähän pääsi Bruce pelottelemaan albumilla. Ennen Tiesiä Bruce sanoi: ok, here we go. Silloin heti oletin sen tarkottavan albumia. Noh, ei ihan tullut mutta hyvä tämä oli. Tosi hyvä itseasiassa. Ja parasta on, että matka jatkuu kohti Milanon yllätyksiä.
Pekka
Jack Of All Trades
Viestit: 178
Liittynyt: 11.01.2013 16:26

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Pekka »

teromk kirjoitti:Vähän pääsi Bruce pelottelemaan albumilla. Ennen Tiesiä Bruce sanoi: ok, here we go. Silloin heti oletin sen tarkottavan albumia. Noh, ei ihan tullut mutta hyvä tämä oli. Tosi hyvä itseasiassa. Ja parasta on, että matka jatkuu kohti Milanon yllätyksiä.
Mä en tota hokannutkaan. Mutta oli kyl mahtava keikka ja meno oli rentoa. Mua rupesi vasta Sherryn jälkeen jännittää, että kuinka pitkälle Riveriä mennään. Indyn aikana aattelin, että tähän tämä päättyy. Crush on You on erinomainen livebiisi. Se upposi stadionillakin hyvin. Tai olinko minä ainoa, kuka hyppi ja hoilasi sanat läpi. Hauska hetki oli myös Im a Rockerin alussa, kun Roy soitti ihan väärin. Bändi hieman ihmetteli... Sitten soolon jälkeen Roy näytti Stevenille, että "kyl mä osaan sittenkin". Ramrodissa oli hauskaa pelleilyä sekä vielä keikan päättänyt For You veti hiljaiseksi koko stadionin. Nyt mä todella olin River-kiertueella!
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Olipa upea keikka myös tänään. Full album olisi kyllä todellakin kelvannut, mutta kyllä kelpasi tämäkin, ja mikä hauskaa, bändin lisäksi myös Ullevaalin pitti oli hyvässä vedossa, jopa paremmassa kuin Ullevilla pari päivää sitten. Viiden hengen THL-seurueemme onnistui päätymään vain 2-3 m eturivistä vasta noin kuudelta saapumalla, kun kiersimme pahimman ruuhkan ympäri Stevien puoleiselle lavan kulmalle, jossa oli ihmeen väljää. Paikat olivat sen verran hyvät, että kosketuskontaktikin taisi ainakin yhdeltä onnistua. Kun Riveriä oli soitettu jo reilut puoli tusinaa biisiä järjestyksessä, vatsanpohjassa alkoi kutittaa mukavasti, miten pitkään albumi mahtaakaan soida tänään. No, jos sen piti loppua kesken, niin Lost in the Flood ja Trapped eivät olleet todellakaan huonot korvikkeet. Keikan jälkipuoliskolta isot yllätykset olivat aika vähissä, mutta lopun For You kelpasi kyllä. Sen alkua valmisteltaessa näki hyvin, miten Bruce jätti Kevinin tarjoaman huuliharpputelineen pois, jolloin tiesi, että nyt tulee jotain muuta kuin TR tai THL. Muuten kohokohdista on mainittava vielä maaginen Point Blank, mehevän riehakas Crush on You ja aina upea Backstreets. Ja tänään Sunny Day kid oli niin pieni, söpö ja taitava, että Bruce saa minulta anteeksi, että poimi lapsen ja vanhempiensa toivekyltin ja toteutti sen (joo, se nimenomaan oli keikan ainoa selkeä toivekylttibiisi). Arvostelmani näin tuoreeltaan on, että Ullevi 2 pysyy Racingin mitan verran tämän Oslon keikan edellä, mutta tosi lähelle tämä sitäkin ylsi, ja kaiken kaikkiaan viimeisten viiden illan kolme keikkaa täydensivät upeasti toisiaan. Onnea matkaan kaikille Milanoon -- siellä lienee myös lupa odottaa mahtavia keikkoja, ja toivottavasti myös Pariisissa viikkoa myöhemmin. ;)
Avatar
KaSTown
Drive All Night
Viestit: 1980
Liittynyt: 11.01.2013 12:57
Paikkakunta: Stadi

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja KaSTown »

Ullevin 3. keikalla voi hyvinkin tulla spesuna The River. Harvoin artisti tulee samalla kiertueella samalle areenalle toistamiseen. Se melkeinpä vaatii jotain spesiaalia. Muita vaihtoehtoja Milano ja Pariisi. Samoin päätöskeikka Zurichissä.
Jukka69
Growin' Up
Viestit: 87
Liittynyt: 01.12.2015 19:34

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Jukka69 »

Roomassa tulee full album... Siellähän on ne lämppäritkin ja Bruce toteaa että ei yleisö enää jaksa kuin juuri yhden levyllisen verran tänään.
Minäkään en suuresti valikoinut keikkoja joille lähdin kun ajatus oli että kuulisin koko River levyn ja siksi kaksikin keikkaa tuntui jo hyvin riittävältä määrältä. Nyt kun kävi kuten kävi niin kyllä vähän syletti. No, kuten olen aiemmin todennut, kaikki on tässä vaiheessa kotiinpäin. Hieman silti jää parantamisen varaa kiertueen markkinoinnin osalta.
Avatar
Teemu
Pilgrim Supreme
Viestit: 890
Liittynyt: 10.01.2013 8:14

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Teemu »

Kyllä minä sanon ihan suoraan, että Springsteen fanitus on aika kovassa kriisissä siinä vaiheessa jos / kun se full album jossakin päin Eurooppaa tulee.
Take 'Em As They Come
Passaic
Factory
Viestit: 543
Liittynyt: 11.01.2013 11:38
Paikkakunta: Tukholma

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Passaic »

Eiköhän Our Love Is Real saa koko albumin.

Tämä oli kyllä erittäin hieno setti. Taitaa olla suosikkini Dublin 1 ja Barcelonan kanssa. Kelpaa Göteborg 3 keikalle.
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Koska tätä eurokiertuetta myytäessä monet olettivat kyseessä olevan albumikeikkojen, pidän selvänä, että Bruce managereineen mokasi vaihtaessaan formaattia. Sen takia ymmärrän niitä, joita harmittaa, etteivät olekaan saaneet kokea full albumia, ja koen tietyssä määrin tätä harmia itsekin. Yritän kuitenkin asennoitua niin, että otan sen, mitä keikoilla vastaan tulee, ja nautin siitä. Jos tämä ei enää onnistu, niin sitten voi olla aika THE Badlands manin toisessa ketjussa tekemälle hyvin osuvalle vertaukselle neljästä viikosta kesämökillä huolimatta hyttysistä. Toistaiseksi en ole henkilökohtaisesti tätä lähelläkään, ja olen iloinen siitä, etten ole. On kuitenkin yksi juttu, jota en juuri nyt oikein täällä THL-palstoillamme ymmärrä, nimittäin niin tässä kuin parissa muussakin ketjussa ilmenevä harmistus ajatuksesta, että Bruce sittenkin soittaisi täyden albumikeikan jossain muualla kuin siellä, missä harmistuneet itse ovat olleet paikalla. Omasta puolestani näen asiaa ajateltuani tämän niin, ettei aiempiin albumin soittamatta jättämisiin vaikuta oikeasti mitenkään se, soitetaanko albumia jossain muualla vai ei. Ne, jotka ostivat liput vaikkapa Espanjaan tai Britanniaan tai Göteborgiin tai Osloon luullen kuulevansa koko Riverin ja jäivät sitä ilman, ovat kärsineet omanlaisensa vääryyden, mutta tuon vääryyden määrä ei mitenkään lisäänny eikä vähenny per henkilö sen mukaan, joutuvatko kaikki Euroopan keikkojen lipunostajat kärsimään saman vääryyden vai eivät. Kokonaisuutena Brucen & co:n settilistavalinnoista tästä River-syystä koituva harmi on kuitenkin sitä pienempi, mitä harvemmat jäisivät odottamaansa albumikeikkaa vaille. Ihan sama asia kuin vaikkapa ravintolakeittiö, joka mokaa yhden pöytäseurueen annokset: pitäisikö sen mokata tasapuolisuuden vuoksi myös kaikkien muiden ruoat? Ei kai? Tästä syystä toivon kiertueen jatkolta nimenomaan paluuta full albumiin sillä uhallakin, että se toteutuisi jossain, jossa en itse osu olemaan läsnä, kuten vaikkapa Milanossa. Ei se ole minulta pois, jos joku muu saa sen, mitä on kovasti toivonut ja halunnut. Kateellinen toki voin vähän olla, mikä on vain inhimillistä, mutta se nyt on sittenkin sellainen tunne, jota kannattaa tässä elämässä mieluummin yrittää varoa kuin vaalia. Enkä nyt halua tällä viestilläni lainkaan syyttää ketään mistään tai aloittaa riitaa, vaan vain näyttää, että tästä nimenomaisesta asiasta voi ajatella näinkin. Jälkikäteen, tämän kiertueen aikanaan päätyttyä, sitten nähdään, tuliko albumikeikkoja lisää ja montako, ja paraniko vai heikentyikö setti kesän edetessä. Usein aiemmin se on parantunut, mutta eihän sitäkään oikeasti ikinä etukäteen kukaan meistä tiedä. Ennakko-odotukset ovat mitä ovat, ja ne joko täyttyvät tai eivät. Oslossa ne omasta puolestani täyttyivät, kuten Göteborgissakin, ja toivon samaa myös jatkolta, niin itselleni kuin myös muille: mahdollisimman hyviä elämyksiä mahdollisimman monille.
Avatar
Teemu
Pilgrim Supreme
Viestit: 890
Liittynyt: 10.01.2013 8:14

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Teemu »

Jos ravintola vertausta käytetään, niin tässä on kyse siitä, että tilasin sisäfilepihvin ja maksoin sen hinnan, mutta sain kuitenkin kaurapuuroa. Viereinen pöytä sai kuitenkin pihvinsä. Tuskin tuossa tapauksessa istuisin hiljaa ja katsoisin, kun muut syövät pihviä. Kateudesta ei silti ole kyse, ei pätkääkään. Muut saavat nauttia pihvinsä ihan rauhassa, mutta pitäisikö minun vain tyytyä kohtalooni? Tässä tapauksessa tietenkin pitää. Ja voihan se olla, että kaikki saavat lopulta syötäväkseen kaurapuuroa, mutta vain eri maustein...

BadlandsManin mökki vertaus oli osuva. Kannattaako väkisellä käydä keikoilla, jos ei maistu? No ei kannata, enkä käykkään niin kauan kuin tämä nykyinen meininki jatuu. The River keikka, tai soolokeikka maistuisi vaihtelun vuoksi, mutta tämä deja vu rundi ei kiinnosta pätkääkään muuten kun korkeintaan sivusta seurattuna.
Take 'Em As They Come
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: 29.6.2016 - Oslo, NOR (Ullevaal Stadion)

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Teemu, noin toki, asiakkaan näkökulmasta, mutta sillä lisäyksellä, että sisäfileen kaurapuuroksi vaihtuminen harmittaisi kyllä joka tapauksessa, kävi naapuripöydälle miten tahansa. Paljonko ketäkin, vaihtelee tietysti sen mukaan, miten kukin mitkäkin asiat ottaa. Palvelun myyjän näkökulmasta hänen virheensä ei kuitenkaan kasva siitä, että hän päättäisi palvella edes osaa asiakkaistaan siten kuin alunperin on annettu ymmärtää. Brucen ja Riverin tapauksessa me asiakkaina päätämme, vaikuttaako viime talven harhaanjohtava markkinointi omaan suhtautumiseemme jatkossa miten vai ei, mutta pointtini on siis nimenomaan se, että Brucen & co moka tapahtui jo River-albumi hylättäessä, ei silloin kun se mahdollisesti palaa ohjelmistoon. Toinen asia sitten on, että tässä tapauksessa isommista settilistamuutoksista varmaan seuraisi nettifoorumeilla valitusta joka tapauksessa, kun miettii, millaiseksi väittely jossain BTXn puolella nykyään aika usein menee, mutta tämä tosiaan olisi vähän eri asia.
Vastaa Viestiin