Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Keskustelua vuoden 2016 kiertueesta
Avatar
mrk
Prove It All Night
Viestit: 3187
Liittynyt: 11.01.2013 11:31
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja mrk »

(Tämä ei sitten liity mitenkään tähän foorumiin, mutta kuitenkin)

Ensin kollektiiviset odotukset olivat huipussaan, kun ilmoittettiin, että River-boxin teemalla kierretään. Odotettiin villejä biisilistoja, Born to Runilla käyntiin, sitten parhaita River-biisejä ja muita sen aikakauden liveherkkuja setissä (ala 80-81 kiertua), outtakeilla ryyditettynä + pari pakollista hittiä myöhemmiltä vuosilta.

Sitten ilmoitettiin, että River-vedetään Amerikan keikoilla kokonaisuudessaan. Pettymys oli suuri, staattisia listoja odotettavissa. Kuka jaksaa katsoa useamman kuin yhden keikan jne.

Muutama ensimmäisen puoliskon keikka nosti odotukset taivaisiin, kun kehuja sateli ja biisilistalla välillä melkoisia herkkuja. Sittemmin biisilistat jumittuivat full album+perusbiisit -radoille ja itkua ja hammastenkiristystä oli taas ilmoilla, BTX:ssä huudetaan "worst tour ever".

Nyt kun ilmotetaan, että näin ei enää jatketa, ei sekään kelpaa... huoh
Avatar
mrk
Prove It All Night
Viestit: 3187
Liittynyt: 11.01.2013 11:31
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja mrk »

Joku tällainen lista kelpaisi ainakin minulle. Tempe 1980 sotkettuna hieman 2016 kiertueen muotoon. Muutamalla tuoreemmalla lisäyksellä ja muutamalla poistolla.

Badlands
Meet Me In The City Tonight
The Ties That Bind
Sherry Darling
Prove It All Night
Tenth Avenue Freeze-Out
Darkness on the Edge of Town
Independence Day
Factory
Jackson Cage
Two Hearts
The Promised Land
Out in the Street
Racing in the Street
The River
Cadillac Ranch
Hungry Heart
Candy's Room
Stolen Car
Wreck on the Highway
Point Blank
No Surrender
Ramrod
You Can Look (But You Better Not Touch)
Drive All Night
Backstreets
The Rising
Thunder Road
——
Born In The USA
Born To Run
Dancing In The Dark
Jungleland
Rosalita
Detroit Medley
Shout

Kyllähän minäkin olisin halunnut Riverin kuulla kokonaisuudessan, mutta ehkä 65000 ihmistä stadionilla valoisassa kesäillassa on siihen väärä paikka.
Avatar
Teemu
Pilgrim Supreme
Viestit: 890
Liittynyt: 10.01.2013 8:14

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja Teemu »

Kylläkait tuollainen setti kelpaisi, mutta jotenkin koko Euroopan rundin pointti on hiukan hukassa, jos The Riveriä ei kokonaan soiteta. Kukaanhan ei tosin vielä varmasti tiedä, mitä Bruce lopulta tekee. Pahin skenaario lienee se, että koko albumi kuullaan vain joillakin valituilla keikoilla. Oli miten oli, niin olen ihan tyytyväinen, että on tällä hetkellä lippu vain yhdelle keikalle. Jotenkin ei vaan ole tästä rundista päässyt missään vaiheessa kunnolla fiiliksiin. The River kokonaisuutta on tosin kehuttu sen verran paljon, että kivahan se olisi kerran kuulla.

Seuraavaa uutta albumia ja sen kiertuetta odotellessa.
Take 'Em As They Come
Bowmore
Mr Tongue Twister
Viestit: 2990
Liittynyt: 11.01.2013 14:05
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja Bowmore »

Ihme ja kumma. Pakkohan The River on kerran saada kuulla kokonaan livenä paikan päällä. Mennään vain kahdelle keikalle osin juuri, koska The River. Ensin tuo täysin ala-arvoinen keikanjulistuspelleily ja sitten vielä tällaista puhetta, ettei koko tuplaa soitetakaan. Bow ei ymmärrä ja pettyy jos Köpiksessä tai Ullevi kakkosessa ei levy soi alusta loppuun.
Wanna change my clothes, my hair, my face
Avatar
tillie
Lucky Man
Viestit: 307
Liittynyt: 30.09.2013 12:30

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja tillie »

Joo, siis mrk toi sun laatima lista kuulostaa just siltä mitä olis todennäkösesti sitten tulossa! Sinänsä ihan kiva jollei mistään full album-jutusta olis alunperin lähdetty liikkeelle. Ite en usko mihinkään out-take tulvaan.. edelleenkään. Siis jos pelätään, että albumi ei vedä stadioneilla niin miten ne sitten muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkais jotain harvinaisuuksia soitteleen yhtään enempää!

Tää on kyllä epistä, ihan suoraa jatkoa sille hatutukselle, mikä alkoi kun Suomi putos puusta! Just nyt kans mullakin pettymys on edelleen suuri tähän päätökseen ja tuntuu tosiaan siltä, että no ei sitten, eikä haittaa enää, kun on vaan yksi menolippu Roomaan - paitsi, että siinäkin piletissä komeilee sitten valheellisesti "The River Tour" nuoren Brucen kera :roll: "Is a dream a lie if it don't come true or is it something worse"
"For the ones who had a notion -
A notion deep inside -
That it ain't no sin to be glad you're alive."
Laura
Queen of the Supermarket
Viestit: 986
Liittynyt: 11.01.2013 11:27

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja Laura »

Kyllähän tää nyt ketuttaa ja pahasti... Itellä yksi pieleen mennyt keikkareissu jo ja albumi jäi kuulematta joten odotin että kuulen sen kesällä täällä... Jos edes jollain Ullevin keikalla kun niitä nyt ne kolme on...
Jotenkin toivoo että jotain spesiaalia keksitään sitten tilalle, koska mikä pointti kiertueella muuten on..? Soitellaan vaan huvikseen..? Tiedän että kun ensimmäinen biisi ensimmäisellä keikalla alkaa, olen täysillä mukana mutta nyt olo on kyllä vähän huijattu...
I turn back for a moment and catch a smile
that blows this whole fucking place apart...
Dan Tucker
Drive All Night
Viestit: 1779
Liittynyt: 11.01.2013 12:54

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja Dan Tucker »

Bruce voi jättää Suomen väliin yleisöä ei ole kyllä koskaan pettänyt ja tuskin sitä tekeekään. Mielelläni kuulen Riverin kokonaan mutta varmasti teema jatkuu Euroopassa jollain konseptilla koska sillä sitä on myyty.
"Loose Ends In The Land Of Hope And Dreams 31.7. 2012"
Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2362
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja Ile »

Joo, kyllähän se River ois kiva kerran kuulla, mutta useammalle keikalle vaivautuvalle tämä on kuitenkin kokonaisuutena ehkä parempi. Jos nyt mietin noita omia kohdalle osuneita full album -keikkoja, niin parhaimmillaan ne ovat olleet, kun ovat tulleet yllätyksinä ja tyystin puskista (NYC 2009 ja Solna 1 2013). Albumikonseptissa on kuitenkin se ongelma ainakin itselleni ollut, että kyllähän se vähän latistaa, jos tietää, mitä seuraavaksi tulee ja tämä jatkuu suuren osan keikasta. Toki Stolen Car, Fade Away, Independence Day.... olisi kiva kuulla.

Kyllä tästä vielä hyvä tulee, vaikka nyt ristiriitaiset fiilikset vähän onkin. Eniten kuitenkin nyppii tämän rundin julkistaminen tai siis sen puutteellisuus.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us
Avatar
KaSTown
Drive All Night
Viestit: 1980
Liittynyt: 11.01.2013 12:57
Paikkakunta: Stadi

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja KaSTown »

Ehdottomasti The River pitäisi soittaa ainakin kerran joka kaupungissa kokonaan. Jos The Riveriä ei tule, koko kiertueessa ei ole mitään järkeä kuten mm. Teemu totesi. Tällainen kiertue ilman levyä ka hintavine lippuineen tuntuu tosi pahasti JLM:n juonimalta rahastuskiertueelta. Brucen olisi ollut paljon järkevämpää viettää kesä leväten ja julkaista soololevy loppukesästä/alkusyksystä ja lähteä syksyllä pirteänä soolokiertueelle. Soolokiertue olisi voinut jatkua ensi kevääseen. Sitten ensi kesänä Bruce olisi voinut harkita josko bändin kanssa lähtisi pitämään vähän hauskaan Eurooppaan.

Tylsä temppu.
Avatar
Janey
Downbound Train
Viestit: 1353
Liittynyt: 11.01.2013 11:27

Re: Yleinen keskustelu River-kiertueesta 2016 - Eurooppa

Viesti Kirjoittaja Janey »

Meikäläinen on näemmä niitä harvoja, joita tämä "settilistauutinen" ei pänni ollenkaan, melkeinpä päinvastoin. Olisi toki hienoa kuulla albumi kokonaisuudessaan 1-2 keikalla, mutta arvostan vaihtelua/yllätyksellisyyttä kuitenkin sen verran, että Riveriin pohjautuvat ei-koko-albumi-keikat kelpaavat oikeastaan paremmin. Sitä olen koko ajan toivonutkin, että settilistat ainakin vähän levähtäisivät täällä Euroopan puolella, ettei homma olisi niin ennalta-arvattavaa. Täällä suunnalla ollaan siis hyvillä mielin ja positiivisissa täpinöissä.
It's Bo... boycott time!
Vastaa Viestiin