27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FINALE!

Tänne kaikki keskustelu vuoden 2013 kiertuesta
Avatar
Thunder75
Gypsy Biker
Viestit: 787
Liittynyt: 11.01.2013 11:47

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja Thunder75 »

Se oli tuo This Hard Land -lopetus Brucen hatunnosto meille sitkeille suomalaisille, se on aivan selvää. :D

Se oli sitten siinä, itselle tuli vain kolme keikkaa (Turut plus Solna #2). Ensi kerralla ehkä sitten vähän enemmän, mahdollisuuksien mukaan.
Fani Nilsille Kämpin edustalla 15.6.2003: -Hey, do you know when Bruce is coming out?
Nils: No idea, I'm his guitar player, not his dad.
masa
Jack Of All Trades
Viestit: 103
Liittynyt: 11.01.2013 23:55
Paikkakunta: Tampere

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja masa »

Ihan mahtavuutta! Ensin Turkkuses Taapsa ja Salla sai THL huuliharppureleet ja nyt Teron ja Päivin teltta lähti korkealle yhteiseen muistomaailmaamme. Kiitokset kaikille, myös muista upeista kokemuksista!
no retreat baby no surrender
Avatar
marymcwave
Lucky Man
Viestit: 287
Liittynyt: 11.01.2013 11:10

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja marymcwave »

Tuo, että porukat päästi Teron ja Päivin tuonne eteen kuuntelemaan toivettaan, oli aivan mahtava juttu. Tramps like us jne.

:cry:
"The reason I'm running for president is because I can't be Bruce Springsteen."
President Barack Obama
Avatar
rane
Mr. BruusTone
Viestit: 2568
Liittynyt: 10.01.2013 0:19
Viesti:

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja rane »

marymcwave kirjoitti:Tuo, että porukat päästi Teron ja Päivin tuonne eteen kuuntelemaan toivettaan, oli aivan mahtava juttu. Tramps like us jne.

:cry:
jep, todella upea ele kanssa-faneilta -respect!
31.07.2012 - when Helsinki turned to Heavenski
Jomppe74
Jack Of All Trades
Viestit: 211
Liittynyt: 24.04.2013 11:28

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja Jomppe74 »

rane kirjoitti:
marymcwave kirjoitti:Tuo, että porukat päästi Teron ja Päivin tuonne eteen kuuntelemaan toivettaan, oli aivan mahtava juttu. Tramps like us jne.

:cry:
jep, todella upea ele kanssa-faneilta -respect!
Osoittaa vaan taas kerran kuinka mahtavaa porukkaa Bruce-fanit ovat!

Onnea vielä Päiville ja Terolle!
Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2362
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja Ile »

Lentokentältä päälimmäiset tunnelmat... Pitistä tarkasteltuna upea ilta. Btr omistettiin Jimmy Iovinelle joka oli katsomassa a keikkaa, ei haitannut yhtään albumi. Se on maailman paras levy ja sopi tuohon iltaan täydellisesti. Cirkus storyn aikana Thl-leirin valtava myötäeläminen, uskomattoman hieno hetki meille kaikille. , american landissa bändihuudatuksen jälkeen bruce kiitti komeasti faneja (kannattaa etsiä linkki). Upeita hetkiä todella monta. Täydellinen päätös tälle rundille. Onnellinen ja samalla jälleen haikea. Mutta tämä ei pääty tähän.

Tarkempi selonteko mun neljästä loppukesän keikasta parin päivän päästä. Ai niin, kiitos vielä lahjasta syyllisille.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us
Avatar
THE Badlands Man
Police Of Rock 'n' Roll
Viestit: 4919
Liittynyt: 20.07.2013 14:48

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja THE Badlands Man »

KaSTown kirjoitti:No joo...

Parasta keikassa oli ehdottomasti Waitin' On A Sunny Dayn puuttuminen. Siis se, että Bruce tosiaan jätti sen väliin. Se voi siis jäädä toistekin väliin.

Toiseksi parasta asiaa valittaessa tulee tasapeli: American Skin (41 Shots) jaThis Hard Land. American Skin taas upea, tosin Leedsin akustiikkaa ja sisähallien häiriöttömyyttä tuli ikävä. THL oli hieno veto kiertueen lopuksi. Tunteella laulettu, upea. Vähän epäilinkin sen tulevan jomman kumman keikan lopussa.

Neljäntenä sitten WIESSin täydentyminen taas yhdellä biisillä. En kyllä ihmettele, ettei Bruce soita Circusta enempää, sen verran vaikea biisi on. Ei pudonnut kunnolla edes mulle, vaikka pidän juuri 1970-luvun vanhasta Brucesta.

Circus sekä Man At The Top olivat tuolle porukalle todellisia keikan pysäyttäjiä. Porukka lähinnä katseli kelloaan ja pohti, että ei kai näitä toiveita tule enempää. Ei WIESS olisi ikinä pudonnut irkuille.

Oli myös helppo havaita, että bissen kuljetus ja muu liikenne oli selkeästi vilkkaampaa Born To Run-albumin aikana. Jotkut biisit, lähinnä TR, BtR ja Jungleland toimivat, mutta Meeting esim. oli selkeä tauon paikka.

Kaiken kaikkiaan Killennyssä on otettiin selkeä askel taaksepäin. Genevestä lähtien keikoilla on vallinnut jonkinasteinen arvaamattomuus, nyt kaikki oli laskelmoitua. Toivebiisitkin oli jo päätetty etukäteen. Albumit haukkasivat ison osan keikoista ja teki niistä ennalta arvattavia. Meikäläiselle tämä oli kesän 3. BtR-keikka eikä edes niistä paras.

Yleisesti voisi sanoa, että parhaimpien keikkojen ryhmä on seuraava: Milano paras, sitten sekalaisessa järjestyksessä Herring, Turku 1 & 2, Leeds ja Geneve. Takana siis 14 keikkaa.

Toivotaan ensi vuodelle välivuotta. Rahaa pitäisi kerätä ja voisi sitä kesällä muutakin tehdä. Ainakin reilu vuoden tauko olisi paikallaan.

-KaSTown-
Eli olet sitä mieltä ,että niinkuin settilistakin kertoo niin viimeinen Euroopankeikki oli kaikkiin odotuksiin nähden pettymys ,ellei peräti suuri sellainen.Ei sitä minunkaan mielestä pari-kolme jotenkin odotuksia vastaavaa piisiä "pelasta" :| Lopuksi vielä selvennykseksi ,että kukaan ei vaan saisi IHAN väärää kuvaa siitä mitä ajan takaa niin ,Brucehan soittaa vaan kahdenlaisia keikkoja : HYVIÄ ja ERITTÄIN HYVIÄ.
-Eka keikka 8/5 1981 Stockholm ......Vika keikka 25/5 2016 Manchester ja viä EddyHate stadium
-Hantta - Tampereelta Nääs.
Riku
Photographer
Viestit: 841
Liittynyt: 10.01.2013 8:24

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja Riku »

THE Badlands Man kirjoitti:Eli olet sitä mieltä ,että niinkuin settilistakin kertoo niin viimeinen Euroopankeikki oli kaikkiin odotuksiin nähden pettymys ,ellei peräti suuri sellainen.Ei sitä minunkaan mielestä pari-kolme jotenkin odotuksia vastaavaa piisiä "pelasta" :| Lopuksi vielä selvennykseksi ,että kukaan ei vaan saisi IHAN väärää kuvaa siitä mitä ajan takaa niin ,Brucehan soittaa vaan kahdenlaisia keikkoja : HYVIÄ ja ERITTÄIN HYVIÄ.
A) odotukset suuret ja keikka vain hyvä (ei erittäin hyvä)?
B) odotukset suunnattomat (mikähän niiden odotuksien perustana muuten on) ja keikka erittäin hyvä mutta ei riittävä odotuksiin nähden?
En ollut paikalla, mutta eipä hirveästi harmitakaan.
Yksi tämän kesän keikoista tuntui kyllä pois kävellessä jäävän jopa alle tuon HYVÄn eli Solna #3, mutta kai sekin jollain mittarilla hyvä oli. Oslon, Solnan aiempien ja Turun keikkojen jälkeen vaan tuntui jotenkin heikolta suoritukselta, mutta minkäs sille Brucekaan voi.
Avatar
KaSTown
Drive All Night
Viestit: 1980
Liittynyt: 11.01.2013 12:57
Paikkakunta: Stadi

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja KaSTown »

Siis keikkahan oli hyvä, en sitä ole kiistänyt. Se ei yksinkertaisesti ole meikäläisen mielestä läheskään vuoden paras, siellä oli monta parempaa keikkaa ja monta heikompaa keikkaa.

Ja itse tosiaan ilahduin siitä, että Bruce tosiaan malttoi jättää Waitin' On A Sunny Dayn. Jyrkikin voi vahvistaa, että se on lähes tilastollinen ihme.

Keikkoihin pitää aina suhtautua avoimin mielin. Jokainen epäonnistuu joskus ja kyllä Brucellekin tulee joskus keskinkertaisia keikkoja.

Riku sanoi hienosti asian tuossa kommentissaan. Kuten totesin, keikat olivat tietyssä mielessä, varsinkin settilistan suhteen, askel taaksepäin. Siis aiemmat 6-7 keikkaa asettivat tietyt odotukset ja ainakaan meikäläisen kohdalla ne eivät täyttyneet. Olisin mieluummin ottanut viikolopun settilistoiksi vaikka Cardiffin ja Leedsin settilistat.

Mutta tämä kiertue oli nyt tässä. Kannattaakohan tuota matkalaukkua edes purkaa... Brucehan voi vaikka tehdä Suomen kirkoissa akustisen joululaulukiertuuen ja Samuli vierailla vaikka stadin konsertissa. Ja Bruce muutenkin kiertää eri kaupunkeja maailmalla (esim. M'Gladbach ja Gijon), niin pitäisi mietyiä mihin sen tänne seuraavaksi toisi. Miten olis Kuusamo, Puumala (onhan siellä vielä joissain lossi käytössä, onhan) ja Maarianhamina.
Avatar
JaSu
Drive All Night
Viestit: 1585
Liittynyt: 19.03.2013 11:29
Paikkakunta: Lieto

Re: 27.-28.07.2013 Nowlan Park, Kilkenny, Ireland GRANDE FIN

Viesti Kirjoittaja JaSu »

Maris oliskin eksoottisen kova veto keikkapaikaksi. Wiklöf Arena vois soveltua, mutta on varmaan liian pieni. Sitten sinne pitäis ne ihmisetkin saada kuljetettua.
I was Bruced and battered, I couldn´t tell what I felt. I was unrecognizable to myself on the seats of HK-Areena 8.5.2013
Vastaa Viestiin