20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Tänne kaikki keskustelu vuoden 2013 kiertuesta
Jenni
Gypsy Biker
Viestit: 878
Liittynyt: 11.01.2013 15:28

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja Jenni »

Olis kelvannut, toivottavati on ollut kivaa paikan päällä!
Kiitos seurasta, ja hyvää yötä!
... we're gonna get to that place
where we really want to go
and we'll walk in the sun
Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2362
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja Ile »

Olisi kelvannut, mutta valvojaismielessä vältyttiin suuremmilta sydämenseisahduksilta. Yöt kaikille.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Kiitokset tämän illan valvojaisseurasta. Pari päivää, ja taas olisi settilista seurattavana. Englanninkielisillä foorumeilla jotkut näköjään jo suunnittelevat keikoille kylttejä, joissa pyydettäisiin vaihtelua encoreihin. Voisihan niitä vähän enemmänkin tosiaan varioida, mutta kyllä tämä tämän illan settilista nyt ainakin kohtuullinen on. Alku näytti taas suorastaan loistavalta, mutta siitä ei pääse mihinkään, että full album vie tilaa yllätyksiltä varsinaisen setin lopussa. Tänään sentään tuli tuo The Rising -> LD -vaihto, mutta enemmänkin voisi muutoksia tehdä. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä paikalla olleiden arvioita. Mutta nyt siis hyvät yöt!
Avatar
rane
Mr. BruusTone
Viestit: 2571
Liittynyt: 10.01.2013 0:19
Viesti:

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja rane »

Ai niin, tuo Long Time Coming, wow! Kuulispa se joskus, vaikka Genevessä! Toivottavasti on tubessa niin pääsee fiilistelemään.
31.07.2012 - when Helsinki turned to Heavenski
Avatar
teromk
Travelin' Man
Viestit: 2704
Liittynyt: 10.01.2013 8:17
Paikkakunta: Tampere Rock City

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja teromk »

Hieno ilta Coventryssä takana.

Eilen illalla saavuimme myöhään Glasgowsta, joten areenalle vasta tänään aamupalan jälkeen. Yhteentoista mennessä 1000 numeroa jaettu ja numeroimattomien jonikin oli jo piiiitkä. Saimme jämänumerot 1258 ja 1259, joilla loppupeleissä ei ollutkaan mitään virkaa, vaan loppujen lopuksi meidät jämät pyydettiin jonottamaan lippujen mukaisille porteille. Omalle portille pääsimme ekana -> pittiin ja taka-aitaan kiinni Steven puolelle. Jonottaessa sateli jonkin verran, mutta ei päästy kastumaan.

Keikka oli hyvä plus, ei Wembleyn tai Glasgown veroinen tunnelmaltaan mutta olihan settilistassa taas aika hyvää kamaa ;-). Alku mentiin taas äärettömän upeissa merkeissä, Long Time Comin' pitkästä aikaa meille ennen kuulematon biisi. Albumi ei tullut yllärinä, sitä veikkailimme ja olimme siihen varautuneita. Backstreets ja Jungleland samalla keikalla, mannaa. Jaken soolo jälkimmäiseen oli ihan nappi, tunteikas hetki jälleen kerran. Meetingin aikana alkoi ripsotella taivaalta vettä, mutta Junglelandin loppuun mennessä sekin loppui. Uskokaa tai älkää, mutta myös Lonesome Day oli kivaa vaihtelua Sunny Dayn jälkeen ;-) Encoreissa Raise Your Hand oli mukava tunnelmapala. Loppu tuli vähän yllättäen ilman Twistiä, mutta hyvä näin.

Keikan jälkeen massan mukana bussijonoon, ensimmäisinä tyhjään bussiin kertaakan pysähtymättä. Pikku iltakävely hotellille läpi Coventryn keskustan. Ihan mukavan näköinen pikkukaupunki muuten. Vaan ei ole aikaa sen kummemmin tutustua, huomenna aamupäivällä päiväksi Oxfordiin ja sitten nokka kohti Gijonia.

Terkkuja!
Avatar
Kartsa
Street Poet
Viestit: 1079
Liittynyt: 10.01.2013 17:12

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja Kartsa »

Kiitos rapsasta, Tero! Hyvää juhannusta kaikille!
And I swear I found the key to the universe in the engine of an old parked car
Avatar
Liisa S
Daydream Believer
Viestit: 4206
Liittynyt: 09.01.2013 16:57
Paikkakunta: Espoo

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja Liisa S »

Kiitos valvojaisväelle ja kiitos Terolle rapsasta! Ei yhtään pahoja keikkoja nämä brittikeikat. Mulla netti alkoi hyytyä illalla jo heti kohta sen jälkeen kun ilmoittaudun valvojaisiin enkä saanut seurattua settilistaa kuin juuri ja juuri Riveriin asti.
Iceman
Growin' Up
Viestit: 75
Liittynyt: 18.01.2013 22:02

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja Iceman »

Tämä aluksi hieman harmaita hiuksia aiheuttanut reissu menikin loppujen lopuksi aivan hyvin. Saavuimme Coventryyn keikkapäivänä hieman ennen puolta päivää. Aluksi söimme ja majoittauduimme keskustan tuntumassa olevaan guesthouseen, jonka saimme varattua viime tingassa. Ei siis tarvinnut mennä sinne korpeen :) Marssimme kaupungin halki areenalle iltapäivällä ja totesimme Coventryssä olevan runsaasti ulkomaalaistaustaista porukkaa, ainakaan Foleshill roadilla ei juuri englantia puhuttu ja kaikkien liikkeiden kyltit olivat alueella vieraskielisiä. Tuosta alueesta jäi muutenkin vähän nuhjuinen kuva, vaikka kaupungin keskusta olikin siisti. Rakennuskanta ei tosin keskustassakaan ollut niin komeaa ja historiallista kuin jossain muualla Britanniassa. Olimme stadionilla joskus ennen kolmea ja löysimme porukkaa jonottamasta kääntöporttien edestä lukuisissa jonoissa. Valitsimme omien lippujemme mukaisen jonon, jossa oli muutama kymmenen henkeä edellämme. Jonoihin kertyi porukkaa kovin epätasaisesti ja meidän edellämme olikin jonossa varmaan parikymmentä henkeä ja takana huomattavasti enemmän kun viereinen jono oli jo kokonaan sisällä. Järkkärit vinkkasivat, että jonoa saa vaihtaa, johon reagoimme nopeasti. Pääsimmekin viereisestä portista pienen spurtin jälkeen suoraan sisään ja kun kyseinen porttikin johti lähes suoraan pitin portille, pääsimme ohittamaan melkoisen joukon ihmisiä. Pääsimme siten pitin puoliväliin ja siltä osin tavoite oli täytetty. Keikkaa odottaessa sateli pitkät tovit, mutta sadetakki piti kuivana eikä sade päässyt vesittämään oma tunnelmaa.

Yleisö oli ympärillämme iäkkäämpää kuin esimerkiksi Wembleyllä ja tämä saattoi hyvinkin vaikuttaa tunnelmaan joka ei saavuttanut aivan riehakkaimpia mittasuhteita, keikkaa odottaessa ei ollut aaltoja ja valomiehet saivat hyvin hillityt aplodit. Vanhojen kappaleiden aikana (mm. Thunder Road, Badlands) yleisö oli hyvin mukana ja yhteislaulut ja jollotukset sujuivat kivasti. Uudemman tuotannon kanssa tökki sitten, mm. Death to My Hometown ja Shackled and Drawn eivät irronneet yleisöltä yhtään niin komeasti kuin mm. Turussa. Omia kohokohtia olivat mm. toiveina kuullut Trapped ja Long time Comin´, jotka molemmat kuulin ekaa kertaa livenä. Toiveen esittänyt tuore isä varmaankin muistaa Brucen ohjeistukset “Don’t f**k up” pitkään. :D Myös Backstreets ja Jungeland oli kiva kuulla uudelleen, joten oma tunnelmaa ei hirveästi häirinnyt vaikka BTR-albumikeikka tulikin toistamiseen. Bruce oli leikkisänä ja kutsui yleisöä lavalle useampaan kertaan, oli “man hugia” Hungry Heartin aikana, lapsi toi River-kyltin lavalle ja lisäksi normaalit numerot. Steven sai alussa paljon huomiota ja myös yleisö huuti “Steveniä” Brucen vitsailun seurauksena.

Keikan jälkeen seurasimme massan mukana linja-autoille. Pääsimme bussiin lähes suoraan ja kävelimme sitten juna-asemalta majapaikkaamme n. kilometrin. Eli ei mitään ongelmia joukkoliikenteen suhteen vaikka ennen reissua hieman askarrutti mieltä.

Tämä oli omalta osaltani viimeinen keikka kuluvana kesänä ja näin muutaman päivän jälkeen Turku 1 & 2 jäivät kovimmiksi kokemuksiksi. Kaikilla keikoilla kannatti toki käydä, näki ulkomaiden keikkatouhua ja kuuli pitkään puutelistalla olleita kappaleita. Nyt sitten hirvittää, mitä herkkuja menee ohi lopuilla keikoilla :shock:
backinyourarms
Jack Of All Trades
Viestit: 195
Liittynyt: 11.01.2013 11:45

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja backinyourarms »

Minun mieltä lämmitti screenien kautta jostain päin pittiä näkynyt pieni Suomen lippu. Liekö jonkun foorumilaisen?

Omalta kohdalta tämän kiertueen konsertit on nyt nähty - viimeiset 7 kk on tullut elettyä sitä tulevaa aikaa, sitä että Pomon ja ESB:n konsertteja on useita edessä, useampia kuin yhteensä aikasemmin nähdyt. Nyt se herkku on takana, tyhjä fiilis. Vaan onneksi Springsteen & I on tulossa. Näistä kuudesta konsertista on sen verran vielä sanottava, että Sallan Dancing In The Dark -veto Turussa oli ylivoimaisesti paras - can anyone ever beat that? 8-)
Avatar
teromk
Travelin' Man
Viestit: 2704
Liittynyt: 10.01.2013 8:17
Paikkakunta: Tampere Rock City

Re: 20.06.2013 Ricoh Arena, Coventry, England

Viesti Kirjoittaja teromk »

Lippu ei ollut foorumilaisen. Huomattiin lippu jo jonossa kahdella tytöllä joita morjestettiin ja foorumia mainostettiin, kun kävi ilmi, etteivät he foorumilaisia ole. Sama juttu muuten Glasgowssa. Suomen lippu liehui, mutta ei foorumilaisen.
Vastaa Viestiin