Haku löysi 11 tulosta

Kirjoittaja Rusetti
20.04.2015 9:41
Keskustelualue: Muut tapahtumat
Aihe: The Ghost of Bruce Springsteen
Vastaukset: 518
Luettu: 101935

Re: The Ghost of Bruce Springsteen

Chostarin on the rocksin keikka oli minustakin loistava. Toivottavasti en joudu odottamaan seuraavaa stadi keikkaa yhtä kauan. Ranking-listalla parhain näkemäni keikka on 8.5-13 Turun klubilla. Brucen keikoista saatu energia selkeästi näkyi keikalla. Tietenkin kaikki lähtee myös itsestä ja fiiliksis...
Kirjoittaja Rusetti
16.04.2015 21:31
Keskustelualue: Muut tapahtumat
Aihe: The Ghost of Bruce Springsteen
Vastaukset: 518
Luettu: 101935

Re: The Ghost of Bruce Springsteen

Tietenkin mukana kavereiden kanssa, kun Stadiin tullaan kerrankin kertomaan rockin ilosanomaa. Rokken Roll!
Kirjoittaja Rusetti
19.12.2013 19:51
Keskustelualue: Diskografia
Aihe: High hopes 14.1.2014
Vastaukset: 391
Luettu: 52887

Re: High hopes 14.1.2014

High hopes biisiä voi käydä äänestämässä radio rockilla rautaa vai roskaa?
Kirjoittaja Rusetti
29.06.2013 22:11
Keskustelualue: Kiertue 2013
Aihe: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France
Vastaukset: 153
Luettu: 19366

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

JaSu kirjoitti:Nyt kun ei ole biisijännäystä vähään aikaan, niin kertokaa väliaikaohjelmana, mitä odotatte tulevalta dokkarilta?
Suomi keikoilta joku pieni pätkä olis kiva. Vanhat 1970-luvun keikoista olis myös kiva nähdä fanitusta ja konsertti menoa nuorelta energiselta Brucelta.
Kirjoittaja Rusetti
29.06.2013 20:24
Keskustelualue: Kiertue 2013
Aihe: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France
Vastaukset: 153
Luettu: 19366

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

mrk kirjoitti:
Rusetti kirjoitti:Muistaako Bruce vaimoaan konsertin aikana? kun on Pattin syntymäpäivä.
Onko kenties siellä paikan päällä?
Samaa tietoa oli jossain muuallakin, mutta oikeasti Pattin synttärit ovat vasta ensi kuussa.
Olet oikeassa ja hesarissa väärää tietoa. Synt. 29.july-53
Kirjoittaja Rusetti
29.06.2013 19:47
Keskustelualue: Kiertue 2013
Aihe: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France
Vastaukset: 153
Luettu: 19366

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Muistaako Bruce vaimoaan konsertin aikana? kun on Pattin syntymäpäivä.
Onko kenties siellä paikan päällä?
Kirjoittaja Rusetti
01.04.2013 18:34
Keskustelualue: Turku 2013
Aihe: Mitkä kappaleet haluaisit kuulla Turun keikalla?
Vastaukset: 217
Luettu: 34121

Re: Mitkä kappaleet haluaisit kuulla Turun keikalla?

Suomessa vielä soittamattomista toivoisin näitä kuolemattomia. Saa käyttää ei oo pakko. 1. I´m on fire (Born the USA.lta kuulematta FIN) 2. i`m goin down ( -//- ) 3. Wolking on the higtway ( -//- ) 4. Streets of Philadelphia 5. 41 shots (American skin) 6. Spare parts 7. Atlantic city (MTV unplugged ...
Kirjoittaja Rusetti
05.02.2013 0:30
Keskustelualue: Turku 2013
Aihe: Tästä vähän mallia yleisön osallistumiseen
Vastaukset: 61
Luettu: 13686

Re: Tästä vähän mallia yleisön osallistumiseen

Kymmenen vuotta sitten, jos olisi kysytty. Voiko Suomessa olla jalkapallokulttuuria? Olisin nauranut :lol: Nyt kun huuhkajat pelaa pohjoiskaartteessa on tunnelmaa kaulaliinoineen. Tuoden katukuvaankin väriä ja me henkeä. Katsoessani NHL-seuran faneja jotka heiluttavat liinojaan. En usko että maalin ...
Kirjoittaja Rusetti
04.02.2013 15:09
Keskustelualue: Turku 2013
Aihe: Kuka menee keikalle Turkuun?
Vastaukset: 213
Luettu: 33418

Re: Kuka menee keikalle Turkuun?

131.Rusetti+Paksu poika(7.5 kenttä & 8.5 G3)
Kirjoittaja Rusetti
03.02.2013 21:26
Keskustelualue: Turku 2013
Aihe: Tästä vähän mallia yleisön osallistumiseen
Vastaukset: 61
Luettu: 13686

Re: Tästä vähän mallia yleisön osallistumiseen

Bruce näkökulmasta yleisön ollessa samaa harmaata massaa. Olematta kovaäänisintä laulukansaa. Olisiko hyvä idea keikalla jotenkin erottua muista? Esim. valkoisella kaulaliinalla, huivilla ym...jota voisi pyöritellä ilmassa. Tai joku parempi idea? Positiivisen karnevaali energian jääden mieleen ohitt...